Cillessen opgelucht door uitblijven 'Jablonec-scenario'

Reacties

Jasper Cillessen is opgelucht dat Ajax de dubbele confrontatie met PAOK Saloniki overleefd heeft. De doelman zag de kritiek en vooral druk namelijk al aankomen bij uitschakeling.

Cillessen opgelucht door uitblijven 'Jablonec-scenario'

'Het is goed dat we gewonnen hebben. Anders was er extra druk op de ploeg gekomen en krijg je zo'n Jablonec-verhaal', refereert Cillessen op de clubsite naar het afgelopen seizoen. Toen overleefde Ajax de derde voorronde van de Champions League niet (Rapid Wien was te sterk) en plaatste de club zich via het Tsjechische FK Jablonec met pijn en moeite voor de groepsfase van het toernooi om de Europa League.

'Nu kunnen we verder bouwen. We hebben nog steeds een jonge ploeg, maar ik denk dat we verder zijn dan een jaar geleden. De jonge jongens zijn beter geworden en we hebben geleerd van de fouten die we vorig seizoen hebben gemaakt', vervolgt Cillessen.

Vorige week in Amsterdam (1-1) stond Cillessen met een fout aan de basis van het doelpunt van PAOK. In Griekenland verging het de keeper beter, maar van een sportieve revanche wilde hij niet spreken. 'Dat gaat te ver. Ik heb een beter gevoel, dat klopt, maar het was nog steeds niet top. Er zaten nog slordigheden in mijn spel die er absoluut uit moeten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.