Cillessen in ongewisse over kwetsuur: 'Weet niet wat het is'

Reacties

Jasper Cillessen kan pas later op de avond uitsluitsel bieden over de ernst van zijn rugblessure. Hij heeft nog de hoop dat hij dinsdag tegen Tsjechië kan spelen.

Cillessen in ongewisse over kwetsuur: 'Weet niet wat het is'

Cillessen liep voor het EK-kwalificatieduel met Kazachstan (2-1 winst) een kwetsuur op, waardoor Tim Krul onder de lat plaatsnam. 'Ik schoot in de warming-up een bal met links weg, toen schoot het erin. Ik weet niet wat het is. Ik heb dit ook niet eerder meegemaakt. Dat maakt het extra zuur', aldus de 26-jarige keeper tegenover de NOS.

'Of spelen een optie was? Nee, de pijn werd alleen maar erger', verklaarde Cillessen, die de hoop heeft dat hij dinsdag weer van de partij kan zijn tegen Tsjechië. 'Hopelijk weten we na vanavond meer. Als er geen ernstige schade is, dan ga ik er alles aan doen om te spelen.'

In de 81ste minuut van de wedstrijd tegen Kazachstan raakte Krul, die Cillessen dus verving, eveneens geblesseerd. De doelman van Newcastle United kan tegen Tsjechië zeker niet in actie komen. Kenneth Vermeer (Feyenoord) is opgeroepen als zijn vervanger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.