Cillessen debuteert bij Barcelona tegen Alavés

Reacties

Jasper Cillessen debuteert zaterdagavond tegen Deportivo Alavés (aftrap 20.30 uur) in de basis van Barcelona. De dertigvoudig Oranje-international, die overkwam van Ajax, vervangt de geblesseerde Marc-André ter Stegen.

Cillessen debuteert bij Barcelona tegen Alavés

Barcelona nam Cillessen een week voor het sluiten van de transfermarkt over van Ajax. Twee weken geleden zat hij tegen Athletic de Bilbao nog niet in de selectie omdat alle administratieve rompslomp nog niet was afgerond.

Cillessen kreeg tijdens de voorbije interlandperiode geen speeltijd omdat bondscoach Danny Blind de voorkeur gaf aan Jeroen Zoet in de duels met Griekenland (vriendschappelijk) en Zweden (WK-kwalificatie). Trainer Luis Enrique geeft tegen Alavés de voorkeur aan Cillessen boven derde doelman Jordi Masip. Barcelona heeft na twee competitieduels de maximale score.

Lionel Messi krijgt na wat lichte klachten, overgehouden aan zijn interlandverplichtingen met Argentinië, rust en zit op de bank. Debutant Paco Alcácer en Arda Turan starten, omdat ook Luis Suárez rust krijgt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.