Blamage voor Fer en Bacuna in League Cup

De derde ronde van de Capital One Cup, voorheen de League Cup, heeft ook woensdag enkele blamages voor ploegen van Nederlanders opgeleverd. Waar dinsdag Louis van Gaal een complete vernedering onderging met Manchester United tegen voetbaldreumes MK Dons (4-0), verlieten ook Queens Park Rangers en Aston Villa het toernooi met het schaamrood op de kaken.

Blamage voor Fer en Bacuna in League Cup

Leroy Fer viel bij QPR na 59 minuten in tegen Burton Albion. Dertien minuten voor tijd hielp Adam McGurk de ploeg uit de League Two, het vierde (!) niveau van Engeland, aan de 1-0 zege.

Ook Leandro Bacuna onderging met Aston Villa een vernedering. Hij verloor, nota bene in eigen huis, met de Premier League-club van Leyton Orient: 0-1. Ron Vlaar en Karim El Ahmadi waren niet van de partij bij de verliespartij tegen de in de League One acterende tegenstander.

Patrick van Aanholt zat bij Sunderland negentig minuten op de bank en zag toe hoe zijn teamgenoten Birmingham City (Championship) met 3-0 versloegen door goals van Jordi Gimenez, Adam Johnson en Connor Wickham.

Bij Stoke City ontbrak Erik Pieters in de wedstrijdselectie. Jonathan Walters (2) en Peter Crouch zorgden ervoor dat de Nederlander mogelijk later in het toernooi om de Capital One Cup nog wel in actie kan komen. Portsmouth ging met 3-0 onderuit.

Overige uitslag:
Bradford City-Leeds United 2-1

Bekijk hier al onze video's