Chivas contracteert AliExpress-versie van Gouden Bal-winnaar

Reacties

Een opvallende naam komt de gelederen van Chivas versterken. Zijn voormalige werkgever maakte woensdag bekend dat de nummer vijf van de Mexicaanse competitie aan de haal is gegaan met een speler die qua naam verdacht veel weg heeft van de legendarische Bal d'Or-winnaar Zinédine Zidane.

Chivas contracteert AliExpress-versie van Gouden Bal-winnaar
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zinedine Sidane zal ongetwijfeld regelmatig verwarde blikken oproepen met zijn naam. Hij komt over van Halcones de Zaponan FC, dat op een lager Mexicaans niveau acteert dan Chivas, een van de grotere clubs van het Midden-Amerikaanse land.

Bij Chivas, gevestigd in Guadalajara, gaat Sidane spelen onder Fernando Gago. Op 20 december 2023 werd de 37-jarige Argentijn, die als speler onder meer uitkwam voor Real Madrid, aangesteld als nieuwe trainer van de club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.