Chinezen moeten dieper in buidel tasten voor De Leeuw

Reacties

De kans is groot dat Michael de Leeuw (28, rechts op de foto) komende vrijdag voor FC Groningen binnen de lijnen verschijnt tegen Ajax. Het bedrag dat de Chinese club Jiangsu Guoxin-Sainty voor de aanvaller wil betalen zal substantieel omhoog moeten, anders werken de Groningers niet mee aan de wens van hun topscorer.

Chinezen moeten dieper in buidel tasten voor De Leeuw

'Michael wil graag een buitenlands avontuur meemaken', zegt technisch manager Peter Jeltema tegen Voetbal International. 'Daarom hebben we de deur op een kier gezet. Maar tussen wat wij willen hebben en wat zij hebben geboden, zit nog een te groot verschil. Vervanging van een speler in de winterstop kost altijd geld en wij zullen echt een directe versterking moeten halen. Daarom moet het bod echt goed zijn als we willen meewerken.'

FC Groningen informeerde inmiddels wel opnieuw bij Almere City FC naar spits Vincent Janssen. 'Maar wij kregen van zijn club te horen dat hij in deze transferperiode absoluut niet weg mag', aldus Jeltema.

Een blik op de statistieken toont het belang dat De Leeuw voor de Groningers heeft. Hoewel hij bij de huidige nummer acht van de Eredivisie niet het hele seizoen basisspeler was, kwam hij al wel tot negen goals in zestien wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.