Chili plet Honduras, Oekraïne temt Panama

Honduras-Chili 0-7 (0-2)Chili maakte in groep C gehakt van Honduras. Na rust walsten de Chilenen over de Midden-Amerikanen heen. In de eerste helft zorgden Ricardo Parada (rebound) en José Fuenzalida (van dichtbij) al binnen een half uur voor een 2-0 voorsprong. Diezelfde Fuenzalida zorgde met een stiftje na rust ook nog voor de 3-0, waarna Chili in een periode van tien minuten nog eens vier keer toesloeg via Matias Fernandez, Gonzalo Jara, Parada en Pedro Morales.

Oekraïne-Panama 3-1 (3-1)
Ook in groep B was er weinig geluk voor een vertegenwoordiger van Midden-Amerika. Panama kreeg met 3-1 op de broek door het letterlijk en figuurlijk te sterke Oekraïne. Al na een half uur stond de eindstand op het scorebord. Aleksander Alijev opende na twintig minuten de score vanaf de strafschopstip nadat Artem Milevski onderuit was gehaald door de Panamese doelman. En één minuut later zorgde diezelfde Alijev ook voor de 2-0, na een fraaie steekpass van Milevski. Na een eigen goal van Volodimir Arzhanov, herstelde Maksim Festsjoek met een stiftje de marge van twee goals in de 32ste minuut.