Chicharito blameert zich met hopeloze Panenka

Reacties

Javier Hernández, beter bekend als Chicharito, is in de nacht van zondag op maandag op knullige wijze in de fout gegaan. De Mexicaanse spits van LA Galaxy miste in de slotfase van het duel met Sporting Kansas City een strafschop.

Chicharito blameert zich met hopeloze Panenka
© Pro Shots
LA Galaxy
LA Galaxy
2 - 2
Sporting KC
Sporting KC

Chicharito had op dat moment al tweemaal gescoord: de 1-0 en de 2-2 kwamen van de inmiddels 34-jarige Mexicaan. In de extra tijd kreeg hij de ultieme kans op de winnende treffer: hij mocht aanleggen voor zijn tweede strafschop van de wedstrijd in Los Angeles.

De Mexicaan wilde de wedstrijd op stijlvolle wijze beslissen met een penalty à la Panenka, zoals hij twee weken eerder ook a deed tegen de Vancouver Whitecaps. Deze keer ging het echter hopeloos mis: zijn inzet was veel te zacht en bovendien geen verrassing voor doelman John Pulskamp, die kinderlijk eenvoudig kon oprapen.

Zo boorde Chicharito zijn ploeg twee punten door de neus. Achteraf stak hij de hand bij het clubkanaal in eigen boezem. 'Sorry. We hadden één kans om de drie punten te pakken en die ging er niet in. Ik heb mijn verantwoordelijkheid gepakt en zal hard blijven werken.  Twee weken geleden pakte mijn Panenka heel goed uit. Deze keer niet. Ik blijf hard werken en me verbeteren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer LA Galaxy
Meer over LA Galaxy
Meer J. Hernández
Meer over J. Hernández
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.