Chery pas in 2014 definitief van ADO naar Groningen

FC Groningen heeft dinsdag drie aanwinsten voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De versterkte zich in korte tijd met het trio Krisztián Adorján, Tjaronn Chery en William Ekong.

Chery pas in 2014 definitief van ADO naar Groningen

Chery kwam dinsdagochtend over van ADO Den Haag, dat de spelmaker komend seizoen verhuurt. In de zomer van 2014 vertrekt hij definitief naar FC Groningen. De 25-jarige Chery draagt komend seizoen rugnummer 10 en moet het middenveld van trainer Erwin van de Looi van creatieve impulsen voorzien.

Ook Adorján ondertekende een huurovereenkomst. De middenvelder, die tot medio 2015 onder contract staat bij Liverpool, wordt eveneens één jaar gehuurd met een optie tot koop. De twintigjarige Hongaar dwong de verbintenis af na zijn succesvolle stage in de eerste weken van de voorbereiding.

Datzelfde geldt voor de derde aanwinst -Ekong. De negentienjarige centrale verdediger tekende na een goed verlopen proefperiode een contract voor twee seizoenen. Ekong komt transfervrij over van Tottenham Hotspur, waar hij voornamelijk speelde in de beloftenploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen