Chery neemt zondag afscheid van FC Groningen-supporters

Reacties

Tjaronn Chery neemt zondag in de Euroborg voorafgaand aan het thuisduel met SC Cambuur afscheid van de FC Groningen-supporters. Chery speelde twee seizoenen met succes bij de Groningers en vertrok in de zomer naar Queens Park Rangers.

Chery neemt zondag afscheid van FC Groningen-supporters

FC Groningen ontving 3,25 miljoen euro voor de middenvelder die in tachtig officiële duels 27 doelpunten maakte voorde Groningers. Afgelopen seizoen werd hij door de supporters verkozen als Speler van het Jaar. Chery won met de club de KNVB-beker en plaatste zich twee keer voor de Europa League met het team van Erwin van de Looi.

In Engeland speelde de 27-jarige Chery tot nu toe 25 wedstrijden voor Queens Park Rangers, waarin hij viermaal scoorde. Vijftien keer begon hij tot nu toe in de basisopstelling van het team van manager Jerrel Hasselbaink, dat zaterdag aantreedt tegen Ipswich Town. De kans dat Chery dan begint is niet zo groot, van de laatste vijftien wedstrijden van QPR stond hij slechts één keer in de basis.

Het duel tussen FC Groningen en Cambuur begint zondag om 14.30 uur. Vóór de aftrap zal Chery afscheid nemen van de supporters.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.