Chelsea wint strijd om felbegeerd Mexicaans talent

Chelsea heeft opnieuw een slag geslagen op de transfermarkt. De Londense club legde deze week Juan Mata definitief vast en pikte eerder al Romelu Lukaku op bij Anderlecht. Zaterdag maakt de Londense club melding van het aantrekken van het gewilde Mexicaanse talent Ulises Dávila.

Chelsea wint strijd om felbegeerd Mexicaans talent

De middenvelder annex aanvaller van Chivas de Guadalajara tekende een vijfjarig contract in Londen. De jeugdinternational was gewild. Ook Ajax, AZ en Vitesse werden bij het rijtje clubs geschaard dat de talentvolle Dávila wilde overnemen.

Op het WK Onder-20 maakte Dávila indruk. Met de Mexicaanse jeugdploeg werd hij derde op het mondiale eindtoernooi.

Overigens bestaat de mogelijkheid dat Chelsea de Mexicaanse jongeling zal stallen bij een andere club om ervaring op te doen. De concurrentie bij Chelsea is immers moordend.

Wellicht dat Vitesse de vruchten kan plukken van het grote aantal spelers bij The Blues. De Arnhemmers huurden eerder al de Tsjechische jeugdinternational Tomas Kalas (18) van de Londense grootmacht. Ook vorig seizoen stuurde Chelsea twee spelers naar Vitesse: Matej Delac en Slobodan Rajkovic, die overigens beiden niet meer in Arnhem voetballen dit seizoen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's