Chelsea wil revelatie Aké vervroegd terughalen

Reacties

Nathan Aké is op weg terug naar Chelsea. Hij wordt op dit moment verhuurd aan AFC Bournemouth, maar wordt vanwege zijn sterke ontwikkeling waarschijnlijk teruggehaald.

Chelsea wil revelatie Aké vervroegd terughalen

Dat heeft Bournemouth-manager Eddie Howe zaterdag bevestigd. 'Alles wijst erop dat Chelsea hem terug wil halen. Het is nog niet honderd procent rond. Het zou voor ons een enorme klap zijn, want Nathan is voor ons heel belangrijk en heeft het hier geweldig gedaan', aldus Howe tegen de BBC.

Chelsea-manager Antonio Conte liet zich vrijdag al ontvallen dat hij overwoog Aké terug te halen. 'Hij is een erg goede speler en speelt de laatste tijd alles bij Bournemouth. Ik overweeg hem terug te halen, hij zou voor ons een interessante speler kunnen worden.' Gezien de uitlatingen van Howe vandaag, lijkt Conte de knoop over Aké te hebben doorgehakt.

De 21-jarige Aké staat al sinds zijn vijftiende onder contract bij Chelsea, dat hem destijds wegplukte uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij speelde tot dusver vijf competitieduels voor The Blues en werd behalve aan Bournemouth ook al verhuurd aan Watford en Reading.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.