Chelsea stuurt Kenedy na beledigingen naar huis

Reacties

Chelsea heeft besloten dat Kenedy voorlopig niet meer welkom is op de training van het eerste elftal. De linksback heeft het trainingskamp in China verlaten en is in zijn eentje teruggekeerd naar Engeland.

Chelsea stuurt Kenedy na beledigingen naar huis

Chelsea speelde afgelopen zaterdag in China vriendschappelijk tegen Arsenal en voor de met 3-0 gewonnen wedstrijd deed Kenedy stof opwaaien met zijn fotobijschriften op zijn Instagram-pagina. 'Wakker worden, China. Idioot', schreef hij bij een foto van een slapende beveiliger. Bij een andere update plaatste de flankspeler 'Klote China'.

Kenedy verwijderde zijn updates en ging al door het stof, terwijl Chelsea de uitlatingen van zijn speler veroordeelde in een statement. Inmiddels is de club volgens diverse grote Engelse media nog een stapje verdergegaan door de Braziliaan terug naar Engeland te sturen. Hij zal tijdens de voorbereiding geen rol meer spelen in de ploeg van manager Antonio Conte.

In juni werd nog bekend dat Kenedy één van de spelers is die in beeld is bij PSV voor de opvolging van Jetro Willems, die naar Eintracht Frankfurt is vertrokken. Een jaar geleden probeerden de Eindhovenaren de flankspeler ook al binnen te halen, maar dat lukte destijds niet. Op dit moment is Kenedy niet de belangrijkste kandidaat om de nieuwe linksback van PSV te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.