'Chelsea spreekt met Bayer over Schürrle en De Bruyne'

André Schürrle staat aan de vooravond van een miljoenentransfer van Bayer Leverkusen naar Chelsea, dat Kevin De Bruyne mogelijk gebruikt als wisselgeld.

'Chelsea spreekt met Bayer over Schürrle en De Bruyne'

Volgens Kicker is technisch directeur Rudi Völler in Londen om te onderhandelen met Chelsea. Allereerst komt de overgang van Schürrle te sprake. Voor de 22-jarige aanvaller ligt er een contract voor vijf jaar klaar op Stamford Bridge.

Met de transfer is een bedrag van twintig miljoen euro gemoeid. Maar Chelsea maakt mogelijk minder over naar Duitsland, omdat ook De Bruyne in de deal met Leverkusen kan worden betrokken.

De Belgische aanvallende middenvelder, in 2012 ingelijfd door Chelsea, wordt begeerd door Die Werksklub. Völler reist daarom volgens Kicker na zijn bezoek aan Londen door naar Brussel om te praten met de zaakwaarnemer van De Bruyne.

De Belgische international heeft dit seizoen een goede indruk achtergelaten als huurling bij Werder Bremen. Hij heeft al aangegeven dat het bij een jaar bij Die Hanseaten blijft omdat 'Chelsea mij op een hoger niveau wil zien spelen'.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen