Chelsea slechtst startende Engelse kampioen in twintig jaar

Reacties

Hoewel Chelsea door de nederlaag tegen Southampton (1-3) een historisch slechte start beleeft, blijft aanvoerder John Terry pontificaal achter manager José Mourinho staan.

Chelsea slechtst startende Engelse kampioen in twintig jaar

Regerend kampioen Chelsea pakte slechts acht punten in de eerste zeven duels. Alleen Blackburn Rovers begon als titelverdediger nog slechter aan een jaargang door in 1995/96 in dezelfde fase van het seizoen nog een punt minder te pakken dan Chelsea nu heeft.

'We zijn niet gewend om in deze positie te zitten', moest Terry bekennen op de Chelsea-site. 'Maar we hebben grote spelers in onze kleedkamer zitten en het is tijd om op te staan. Dat zullen we ook doen. Het is lastig om goed te starten na het winnen van de Premier League. Dat probleem had Manchester City ook. We moeten onze honger hervinden.'

Terry wees de suggestie dat daarvoor een trainerswissel nodig is resoluut van de hand. 'Ik ben hier al lange tijd en ik heb vele managers zien komen en gaan. Als iemand ons uit dit dal kan leiden, dan is het Mourinho. Hij is de beste coach en wij blijven achter hem staan', liet Terry geen ruimte voor twijfel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.