Chelsea slaat op de valreep toe: Conte krijgt Zappacosta

Reacties

Antonio Conte heeft vlak voor de transferdeadline een van zijn gewenste versterkingen gekregen bij Chelsea. De manager voegt Davide Zappacosta toe aan zijn selectie en mag volgens Engelse media bovendien nog hopen op Leicester City-middenvelder Danny Drinkwater.

Chelsea slaat op de valreep toe: Conte krijgt Zappacosta

Zappacosta gaat bij de Premier League-kampioen de concurrentie aan met Victor Moses voor de rol van lopende man op de rechterflank in het 3-4-2-1-systeem. De vleugelverdediger is overgenomen van Torino. De 25-jarige Italiaan heeft vier interlands achter zijn naam en werd door Conte in mei 2016 voor het eerst bij de Italiaanse selectie gehaald. Tot een debuut kwam het toen niet voor Zappacosta.

Zappacosta heeft voor vier seizoenen getekend op Stamford Bridge. Chelsea heeft volgens Italiaanse en Engelse media zo'n 28 miljoen euro betaald voor de Italiaan.

Chelsea haalde eerder in de transferperiode al vier versterkingen binnen. De club gaf in totaal 140 miljoen euro uit aan Álvaro Morata, Tiemoué Bakayoko en Antonio Rüdiger. Tweede doelman Willy Caballero is transfervrij overgekomen van Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.