Chelsea met Traore onderuit tegen New York Red Bulls

Chelsea is het toernooi om de International Champions Cup in de Verenigde Staten begonnen met een nederlaag. New York Red Bulls was met 4-2 te sterk in Harrison, New Jersey.

Aan de kant van de kampioen van Engeland begon Bertrand Traore, die vorig seizoen op huurbasis speelde voor Vitesse, in de basis. De ploeg van manager José Mourinho kwam in de 26ste minuut op voorsprong via Loïc Rémy. De spits opende de score op aangeven van Oscar. Zes minuten na rust kwam New York Red Bulls echter op gelijke hoogte door een doelpunt van Franklin Castellanos.

De club uit de Verenigde Staten pakte door, want door treffers van Tyler Adams en Sean Davis stond het in de 73ste minuut 3-1. Eden Hazard bracht de spanning een kwartier voor tijd nog wel terug, maar Davis bepaalde in de 77ste minuut met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd de eindstand op 4-2.

New York Red Bulls vervolgt het toernooi zondag met een wedstrijd tegen Benfica, terwijl Chelsea twee dagen later speelt tegen Barcelona.