Chelsea is United te snel af met akkoord Gary Cahill

Gary Cahill zet binnen 48 uur zijn handtekening onder een contract bij Chelsea. Daarmee komt de interesse van Manchester United in de verdediger van Bolton Wanderers te laat.

Chelsea is United te snel af met akkoord Gary Cahill

Manchester United is na twee opeenvolgende nederlagen en vanwege de langdurige afwezigheid van Nemanja Vidic op zoek naar defensieve versterking. Engelse media beweren dat United een ultieme poging wilde doen Cahill voor de neus van de Londenaren weg te kapen. 'Maar Bolton heeft een akkoord met Chelsea, dat lijkt me bindend', aldus Bolton-manager Owen Coyle.

Chelsea bereikte met Bolton Wanderers al twee weken geleden een akkoord over de transfer van Gary Cahill. De 26-jarige verdediger was persoonlijk nog niet rond met de Engelse topclub. 'Maar dit weekend komt alles in orde', beweert Coyle. Cahill is door de manager ook niet opgenomen in de selectie van Bolton die zaterdag in het FA Cup-toernooi aantreedt tegen Macclesfield Town.

Bolton was er veel aan gelegen om Cahill in de winterstop te verkopen. De verdediger was immers in het bezit van een aflopend contract. Om een transfervrij vertrek te voorkomen stemde de huidige nummer negentien van de Premier League in met een transfer naar Chelsea voor een bedrag van om en nabij de zes miljoen euro. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's