Chelsea houdt rebelse Costa wederom hand boven het hoofd

Reacties

Chelsea onderneemt geen actie tegen het gedrag van spits Diego Costa. De Spanjaard gooide uit woede over zijn wisselbeurt een hesje naar manager José Mourinho.

Chelsea houdt rebelse Costa wederom hand boven het hoofd

Mourinho hield Costa tegen Tottenham Hotspur negentig minuten langs de kant, als liet hij hem wel warmlopen. 'Als hij vandaag goed naar het team heeft gekeken, weet hij wat er van hem gevraagd wordt', zei Mourinho na afloop van de partij al (0-0). Ondanks de zichtbare frustratie bij Costa neemt Chelsea vooralsnog geen maatregelen tegen de in vormcrisis verkerende aanvaller.

Met pas drie competitietreffers is zijn productie dit seizoen erg mager, maar Branislav Ivanovic denkt dat hij sterker terugkomt. De gelegenheidsaavoerder van de Londenaren, bij afwezigheid van de geblesseerde John Terry, kan het zich wel voorstellen dat Costa persoonlijk even moeite heeft met de situatie. 'Maar het gaat niet om een of twee spelers die op dit moment goed of slecht zijn, het gaat om het team', zegt hij tegen The Guardian.

Het is niet de eerste keer dat Chelsea Costa de hand boven het hoofd houdt. Ook toen de spits afgelopen zomer met overgewicht van vakantie terugkeerde, werd hij niet bestraft. En een incident in de kleedkamer halverwege het Champions League-duel met Maccabi Tel Aviv vorige week liep ook al met een sisser af. Zaterdag speelt Chelsea thuis tegen AFC Bournemouth, dat met dertig tegentreffers de meest gepasseerde verdediging heeft in de Premier League. 'Hij maakte laatst ook al de winnende tegen Norwich City, ik weet dat hij klaar is voor deze wedstrijd', besluit Ivanovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.