Chelsea houdt Cahill twee jaar langer op Stamford Bridge

Reacties

Gary Cahill heeft een nieuw contract getekend met Chelsea, dat hem tot medio 2019 op Stamford Bridge houdt. De vorige verbintenis van de 29-jarige verdediger liep over anderhalf jaar af, waardoor het tijd was om te praten over een langer verblijf.

Chelsea houdt Cahill twee jaar langer op Stamford Bridge

'Ik ben erg blij om mijn toekomst te verbinden aan Chelsea, het is geweldig dat de club het vertrouwen in mij heeft uitgesproken', zegt Cahill op de website van de kampioen van Engeland na het verlengen van zijn contract. 'Ik heb hier al veel bereikt en hopelijk kan ik mezelf blijven ontwikkelen, het team helpen en prijzen pakken in de komende vier jaar.'

Sinds Chelsea in januari 2012 achtenhalf miljoen euro neertelde voor de toenmalige Bolton Wanderers-speler, groeide Cahill uit tot vast gezicht in de defensie van The Blues. In totaal speelde Cahill de afgelopen vier jaar 176 officiële wedstrijden, waarin hij vijftien keer scoorde. Bovendien groeide de veertigvoudig international uit tot vast lid van de Engelse nationale ploeg.

Cahill heeft met Chelsea inmiddels vrijwel alle prijzen gewonnen die er te winnen zijn. Enkele maanden na zijn komst voegde de 1 meter 93 lange mandekker de FA Cup en de Champions League toe aan zijn palmares. Een jaar later kwam daar de Europa League bij en afgelopen seizoen wonnen The Blues onder leiding van José Mourinho de landstitel en de League Cup.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.