'Chelsea haalt Costa voor veertig miljoen naar Londen'

Reacties

De transfer van Diego Costa naar Chelsea lijkt een kwestie van tijd. Volgens The Guardian en BBC onderging de international van Spanje woensdagmiddag de medische keuring bij de Londense topclub.

'Chelsea haalt Costa voor veertig miljoen naar Londen'

Chelsea is bereid de gelimiteerde transfersom van circa veertig miljoen euro te betalen, waardoor de langverwachte transfer van de 25-jarige centrumspits van Atlético Madrid binnen afzienbare tijd afgerond lijkt te worden.

Naar verluidt kan de geboren Braziliaan Costa een contract tekenen voor vier of vijf seizoenen op Stamford Bridge. Overigens zou de fysiek sterke aanvaller de medische keuring zonder probelem hebben doorstaan.

Dat is vrij opvallend aangezien Costa de laatste weken met hamstringklachten kampt en daarvan, ruim een week voorafgaand aan het WK-openingsduel van Spanje op 13 juni met Nederland, nog niet volledig hersteld is. De verwachting is dat de overeenkomst tussen Diego Costa en Chelsea deze week nog bekend gemaakt wordt.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.