'Chelsea activeert transferclausule en heeft toptalent bijna binnen'

Reacties

Chelsea gaat zich waarschijnlijk versterken met Arsen Zakharyan. Volgens diverse media uit Engeland en Rusland is de transfer op een haar na rond. Zakharyan komt over van Dynamo Moskou.

'Chelsea activeert transferclausule en heeft toptalent bijna binnen'

Chelsea heeft de transferclausule in het contract van de negentienjarige Zakharyan, ter waarde van vijftien miljoen euro, naar verluidt geactiveerd. Er ligt een contract tot medio 2028 klaar voor de Rus.

Zaakwaarnemer Pavel Andreev bevestigt tegenover Championat dat zijn cliënt op weg is naar Stamford Bridge: 'Het is allemaal heel dichtbij.'

Zakharyan speelde tot dusverre 52 wedstrijden voor Dynamo, waarin hij goed was voor 13 doelpunten en 16 assists. In september 2021 maakte de creatieveling zijn debuut voor de nationale ploeg van Rusland.

Volgens bronnen in Rusland gaat Dynamo er alles aan doen om Zakharyan in ieder geval dit seizoen nog van Chelsea te huren. Het is onduidelijk of Chelsea daarvoor openstaat. Zakharyan kan net als Hakim Ziyech overigens als 'tien' en als hangende rechtsbuiten uit de voeten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.