Champions League-debuut bij APOEL lonkt voor Waterman

Reacties

Na twee jaar in Turkije speelt Boy Waterman de komende twee seizoenen op Cyprus. APOEL Nicosia heeft donderdagavond bekendgemaakt dat het een principe-akkoord heeft bereikt met de 31-jarige doelman, die transfervrij overkomt van Karabükspor.

Champions League-debuut bij APOEL lonkt voor Waterman

Dat Waterman op korte termijn aansluit bij de ploeg van trainer Domingos Paciência (ex-Sporting Braga en Sporting Lissabon) betekent dat de ex-speler van onder meer SC Heerenveen en AZ ruim elf jaar na zijn Eredivisie-debuut voor SC Heerenveen tegen Ajax (4-1) voor het eerst zijn opwachting in de Champions League kan maken. APOEL stroomt als kampioen van Cyprus in tijdens de tweede voorronde, die volgende week start tegen FK Vardar uit Macedonië.

Waterman was de afgelopen twee seizoenen bassispeler bij Karabükspor, zoals hij dat de laatste jaren ook was bij De Graafschap, Alemannia Aachen en PSV. Of hij dat ook wordt bij de club die afgelopen seizoen in de Champions League het nog twee keer opnam tegen Ajax (1-1 en 4-0) valt te bezien. Met de onlangs van Getafe overgenomen Jordi Codina, de Belg Urko Pardo en de Cypriotische international Anastasios Kissas is er flink wat concurrentie bij APOEL.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.