Chadli hoopt op duel met Benfica, Mihaylov tijdig fit

Nacer Chadli is zaterdagavond niet van de partij als FC Twente in Enschede AZ ontvangt. De Bulgaarse doelman Nikolay Mihaylov is wél tijdig fit. Hij werd in het openingsduel bij NAC Breda (1-0 zege) nog vervangen door Sander Boschker.

Chadli hoopt op duel met Benfica, Mihaylov tijdig fit

Mihaylov heeft de rugklachten inmiddels achter zich gelaten. Hoewel er in de situatie van Chadli wel enige verbetering is opgetreden, heeft de Belg nog te veel last van zijn knie om het tegen de Alkmaarders op te nemen.

Chadli hoopt dinsdag wel te kunnen spelen in het thuisduel met Benfica. Tegen de Portugezen staat een Champions League-ticket op het spel. Mihaylov is, mits hij niet wéér geblesseerd raakt, dan zeker van de partij.

Aan de zijde van Benfica is linksback Juan Capdevila een opvallende afwezige. De 33-jarige Spanjaard die deze zomer overkwam van Villarreal, is volgens trainer Jorge Jesus nog niet op het vereiste niveau en werd daarom niet ingeschreven. Later kan zijn naam alsnog worden toegevoegd op de spelerslijst voor het eventuele hoofdtoernooi van de Champions League of de Europa League. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's