Celtic niet opgewassen tegen ongeslagen Molde

Reacties

Molde FK heeft zijn ongeslagen status in Groep A van de Europa League gehandhaafd ten koste van Celtic. Trainer Ole Gunnar Solskjær luisterde zijn terugkeer bij de Noren op met een 3-1 zege.

Celtic niet opgewassen tegen ongeslagen Molde

De Molde-supporters maakten zich grote zorgen na de aansluitingstreffer van Kris Commons, toen Mohamed Elyounoussi de marge weer verdubbelde. De spectaculaire minuten volgden na een eerste helft die in een 2-0 ruststand resulteerde.

De Noren begonnen in eigen huis furieus en leken vastverberaden om de teruggekeerde Ole Gunnar Solskjær, die woensdag werd aangesteld als opvolger van de in augustus ontslagen Tor Ole Skullerud, een welkomstcadeau te bezorgen. De succesvolle eerste periode (2011-2014, twee landstitels) van Solskjaer als trainer van Molde kreeg tegen Celtic direct een vervolg.

Ola Kamara opende na elf minuten de score, waarna Vegard Forren niet veel later de voorsprong vergrootte. Laatstgenoemde schoot op aangeven van Joona Toivo binnen in de verre hoek.

Dankzij de zege blijft Molde ook na drie speelronden de trotse lijstaanvoerder. De Noren hebben zeven punten, terwijl Celtic op twee blijft steken in Groep A. Ook Ajax heeft twee punten, maar een iets beter doelsaldo dan de Schotten. Fenerbahçe staat tweede met vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.