Celtic en Rangers maken geen fout

De grote ploegen uit Glasgow maakten zondagmiddag geen fout in de Schotse Premier League.

Celtic blijft op kop dankzij een 3-0 overwinning bij Dundee United. Na tien minuten kopte Chris Sutton al de 1-0 op het scorebord. Zeven minuten later verdubbelde Stilian Petrov het verschil door diagonaal binnen te schieten. Nog voor rust tekende Sutton voor de 3-0 vanaf de strafschopstip, nadat Henri Camara onderuit was gehaald.

Rangers was met 2-0 te sterk voor Kilmarnock. Op een doorweekt Ibrox Park was Rangers de betere ploeg, maar het lukte de ploeg van coach Alex McLeish lange tijd niet om de vroege voorsprong uit te bouwen. Marvin Andrews veranderde een schot van Stephen Hughes dusdanig van richting dat de bal na tien minuten al in het net belande. Nacho Novo besliste acht minuten voor tijd het duel met een schot vanaf de rand van de zestien.