Cavani reddende engel voor pover Paris Saint-Germain

Reacties

Paris Saint-Germain verstevigde zijn koppositie in Groep F van de Champions League door middel van een 0-1 zege bij APOEL Nicosia. Daarmee kregen de Cyprioten, die het betere van het spel hadden, te weinig.

Cavani reddende engel voor pover Paris Saint-Germain

PSG was de grote favoriet voor het bezoek aan Nicosia, maar kwam op Cyprus bijzonder zwak voor de dag. De Parijzenaars, met Gregory van der Wiel in de basis, creëerden amper kansen. APOEL nam het Franse doel wel onder vuur en kwam via Cillian Sheridan dicht bij een doelpunt.

Daarmee bleek maar weer eens hoe belangrijk Zlatan Ibrahimovic is voor de Franse kampioen. PSG kijkt reikhalzend uit naar de rentree van de Zweed, die al sinds eind september ontbreekt.

Ook na rust spartelde PSG. Met een uiterste inspanning op de doellijn voorkwam David Luiz tot twee keer toe een Cypriotische goal. Aan de andere kant van het veld kwam Edinson Cavani (foto) nauwelijks in het spel voor. In de 87ste minuut maakte hij echter toch het verschil, met een doelpunt op inzet en karakter.

Door die goal behoudt PSG de koppositie in Groep F, met zeven punten uit drie duels. De Fransen blijven Barcelona (zes punten), Ajax (twee) en APOEL (een) daarmee voor. Over twee weken nemen APOEL en PSG het in Parijs nogmaals tegen elkaar op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.