Castro keert terug bij Heracles: overgang naar AA Gent afgeketst

Reacties

De overgang van Bram Castro naar AA Gent is afgeketst. Heracles Almelo meldt dat de doelman komende maandag terugkeert bij de club.

Castro keert terug bij Heracles: overgang naar AA Gent afgeketst

Castro was akkoord met Gent over een tweejarig contract, maar vrijdag werd duidelijk dat de transfer toch niet doorgaat om nog onduidelijke redenen. De Belg had de wens om dichter bij zijn familie aan de slag te gaan, waardoor Heracles hem een stap gunde.

'Dat is natuurlijk gezien de familie even lastig, maar Bram heeft ook vorige week nog aangegeven een heel bijzonder gevoel bij onze club te hebben', luidt de reactie van directeur Nico-Jan Hoogma op de clubsite. 'Wij zijn er van overtuigd dat hij de draad met hulp van iedereen weer snel op gaat pakken. Hij is al jarenlang onze onbetwiste eerste doelman en we zijn dan ook blij dat Bram voor ons blijft spelen.'

Door het afketsen van de transfer lijkt Castro aan zijn vierde seizoen in dienst van Heracles te beginnen. In drie jaar tijd stond hij 91 keer onder de lat voor de ploeg uit Almelo. De 34-jarige keeper heeft nog een verbintenis tot medio 2018.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.