Castillion gaat nu alsnog aan de slag bij Debrecen

Reacties

Geoffrey Castillion heeft voor vier jaar getekend bij het Hongaarse Debrecen. De aanvaller mocht transfervrij vertrekken bij Universitatea Cluj.

Castillion gaat nu alsnog aan de slag bij Debrecen

De 24-jarige Castillion was sinds zijn vertrek bij Ajax nog niet echt gelukkig in de keuze van zijn clubs. Bij New England Revolution was zijn inbreng zeer beperkt en met Universitatea Cluj degradeerde hij uit de hoogste afdeling van Roemenië. Nu gaat hij zijn geluk beproeven bij de nummer vier van Hongarije, die hem vorig jaar ook al wilde inlijven.

'Ik had toen al gekozen voor een avontuur in de VS', zegt de voormalige jeugdinternational op de website van de zevenvoudig Hongaars landskampioen. 'Ik wil bewijzen dat ik nu wel de goede beslissing heb genomen, ik kan niet wachten om te spelen.'

De Hongaarse competitie, waarn Kees Luijckx met Videoton de titel verdedigt, begint over twee weken. Verder mag Castillion, die eerder op huurbasis uitkwam voor RKC Waalwijk, Heracles Almelo en NEC, zich verheugen op een Europees avontuur. Met een ruime thuiszege (3-0) op het Montenegrijnse Sutjesjka is zijn nieuwe club op weg naar de tweede voorronde in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.