Carroll over goal: 'Het werd eens tijd, om eerlijk te zijn'

Voor het eerst sinds zijn overgang naar West Ham United deze zomer vond Andy Carroll zondag tegen Tottenham Hotspur het net. Hij houdt er gemengde gevoelens aan over. West Ham verloor met 3-1 op White Heart Lane. Carroll maakte in de 82ste minuut de eretreffer voor zijn ploeg. Het was het eerste doelpunt van de spits sinds zijn overgang van Liverpool.

Carroll over goal: 'Het werd eens tijd, om eerlijk te zijn'

'Het werd eens tijd, om eerlijk te zijn', verkondigt Carroll op het digitale thuis van West Ham. 'Ik ben gewoon dankbaar dat ik van de nul af ben en hopelijk komen er deze week nog meer treffers aan.' Zo ambitieus als dat klinkt, zo moeilijk zal het worden. Carroll neemt het woensdag met The Hammers op tegen Manchester United.

'Ik heb mezelf al laten zien door betrokken te zijn bij veel van onze doelpunten. Dit was een goede voorzet van Joey O' Brien, ik hoefde alleen maar op te springen en de bal langs de keeper te koppen. Dat deed ik en gelukkig ging-ie erin.'

Minder blij is Carroll met het resultaat. 'Aan alle tegendoelpunten ging een fout vooraf. Het had beter gemoeten. Maar de Spurs hebben gewoon hun kansen benut en ons verslagen.' Na Manchester United volgen voor West Ham nog twee moeilijke wedstrijden, tegen achtereenvolgens Chelsea en Liverpool (beide thuis).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's