Carroll maakt drama-maand Sunderland compleet

Reacties

De negatieve reeks van Sunderland heeft tegen West Ham United een vervolg gekregen (1-2). De uiterst magere oogst in maart vergroot de zorgen van de club van manager Gus Poyet.

Carroll maakt drama-maand Sunderland compleet

Sunderland boekte op 1 februari bij Newcastle United zijn laatste zege om vervolgens aan de volgende vijf duels slechts een punt over te houden. En ook op de laatste dag van maart bleef een welkom succes achterwege.

Andy Carroll opende na negen minuten op karakteristieke wijze de score voor West Ham United. De spits kwam hoger dan de defensie van Sunderland en kopte raak uit de corner van Mark Noble.

Vroeg in de tweede helft maakte het evenmin overtuigende West Ham United het karwei af met Carroll dit keer als aangever. Mohamed Diamé scoort nadat de spits de bal met de borst had klaargelegd.

Sunderland reageerde weliswaar met de aansluitingstreffer van invaller Adam Johnson, maar het bleef bij de 1-2 in de 65ste minuut. Ook een offensief met zelfs doelman Vito Mannone in het vijandelijke doelgebied bleef vruchteloos.

Door het resultaat in Stadium of Light zijn de vooruitzichten op handhaving somberder geworden voor Sunderland, dat vier punten verwijderd is van de veilige zeventiende plaats. De ploeg van Poyet heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan West Bromwich Albion. West Ham heeft die zorgen niet meer met een veilige elfde plaats, twaalf punten boven Sunderland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.