Carrasco en Gaitán kunnen lokroep uit China niet weerstaan

Reacties

Yannick Carrasco en Nicolás Gaitán maken per direct de overstap van Atlético Madrid naar het Chinese Dalian Yifang. Dat heeft de club zojuist via de officiële kanalen bevestigd.

Carrasco en Gaitán kunnen lokroep uit China niet weerstaan

Carrasco kwam in 2015 voor een bedrag van zeventien miljoen euro over van AS Monaco. In zijn eerste seizoen bereikte hij de Champions League-finale, waarin Real Madrid na strafschoppen te sterk bleek. De Belgische flankspeler maakte in de eindstrijd het enige doelpunt voor Los Colchoneros. Dit seizoen zat de 24-jarige Carrasco vaker dan hem lief was op de bank.

Gaitán stond vanaf 2016 onder contract in de Spaanse hoofdstad. Eerder speelde de Argentijnse aanvaller bij Benfica. Naar verluidt maakt de Chinese club achttien miljoen euro over voor Gaitán. 

Volgens Spaanse berichtgeving komt er met de transfer van Carrasco dertig miljoen euro in het laatje. In China sluit de transfermarkt pas aankomende woensdag. Atlético-trainer Diego Simeone sprak hierover eerder al zijn ongenoegen uit. 'Het zou mooi zijn om de deadline voor iedereen gelijk te trekken', aldus de Argentijnse trainer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.