Cardiff City neemt Immers definitief over van Feyenoord

Reacties

Lex Immers blijft Cardiff City trouw. De club uit Wales heeft de 29-jarige Hagenaar definitief overgenomen van Feyenoord, dat hem sinds afgelopen winter al verhuurde aan The Bluebirds.

Cardiff City neemt Immers definitief over van Feyenoord

Vanwege een transferverbod leek Immers na een half jaar echter al te moeten vertrekken uit Cardiff. Vanwege het overtreden van de Financial Fair Play-regels mocht de club geen spelers kopen, maar die straf is eerder deze maand opgeheven. Daardoor mochten er weer zaken gedaan worden.

Dat was goed nieuws voor Immers, want de aanvallende middenvelder heeft het uitstekend naar zijn zin in Wales en wil graag blijven. Cardiff City heeft hem nu voor twee jaar vastgelegd met een optie voor nog een seizoen. Immers was afgelopen half jaar goed voor vijf doelpunten in het Championship.

'We gunnen Lex deze overgang zeer', laat technisch directeur Martin van Geel op de Feyenoord-website weten. 'Bij Feyenoord hebben we hem de afgelopen jaren leren kennen als een echte prof, een teamspeler bovendien. Hij heeft het geweldig naar zijn zin bij Cardiff en heeft het daar de afgelopen maanden goed gedaan. Het is fijn voor Lex dat hij zich nu definitief in Wales kan settelen en zijn carrière in het Engelse voetbal kan voortzetten.'

Happy to sign 2 years for this Big Club !! Looking forward next season. @cardiffcityfc @profootballinternational

Een foto die is geplaatst door Lex Immers (@leximmers) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.