Captain Peters blijft Willem II ondanks interesse trouw

Reacties

Jordens Peters blijft voor langere tijd verbonden aan Willem II. Vandaag maakte de Tilburgse club tijdens de jaarlijkse Open Dag bekend dat de 28-jarige aanvoerder zijn contract verlengd heeft tot medio 2018. Daarmee heeft coach Jurgen Streppel zijn zin gekregen.

Captain Peters blijft Willem II ondanks interesse trouw

De oefenmeester ziet in de bij FC Den Bosch opgeleide verdediger een van de fundamenten voor de toekomst bij de Tricolores. 'Jordens is niet alleen een goede leider, maar ook een jongen die zich nog elke week goed ontwikkelt. Daarnaast is hij iemand op wie trainers en ploeggenoten kunnen bouwen', liet Streppel al eerder optekenen aan Voetbal International.

Peters zelf is eveneens verheugd. 'Ondanks interesse van andere clubs heb ik besloten bij Willem II te blijven. Ik heb het goed naar mijn zin bij de club en ik heb vertrouwen in de toekomst.' Technisch manager Carlos Aalbers: 'We zijn er trots op dat een belangrijke speler als Jordens zo vroeg aangeeft vertrouwen te hebben in de komende jaren bij Willem II.'

Peters begon zijn profcarrière in het seizoen 2005/06 bij FC Den Bosch en maakte in 2012 de overstap naar buurman Willem II, de club die nog altijd dringen behoefte heeft aan twee vleugelaanvallers. Vooralsnog zijn pogingen om Jerson Cabral los te weken bij FC Twente mislukt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.