Cannavaro: 'Eerlijkheid van Klose moet beloond worden'

Napoli-aanvoerder Paolo Cannavaro vindt dat het sportieve gedrag van zijn tegenstander Miroslav Klose van Lazio beloond moet worden. De spits maakte het openingsdoelpunt in de competitiewedstrijd woensdag, maar dat werd geannuleerd nadat de spits zelf toegaf zijn hand te hebben gebruikt. Napoli won uiteindelijk met 3-0.

Cannavaro: 'Eerlijkheid van Klose moet beloond worden'

De wedstrijd was pas drie minuten oud, toen Klose een hoekschop tot doelpunt promoveerde. Terwijl hij tegen zijn directe tegenstander aanleunde, gaf de Duits international de bal met de hand, à la Maradona, het laatste zetje. Klose was wel zo eerlijk zijn handsbal na protesten van Napoli-spelers toe te geven.

De spits krijgt bijval van zijn coach Vladimir Petkovic. 'Klose kan niet altijd degene zijn die alles oplost. De anderen moeten ook verantwoordelijkheid nemen. We moeten rustig blijven', stelt hij na het verlies. Lazio staat na het verlies vijfde in de Serie A. Napoli staat tweede en leed na vijf wedstrijden pas één keer puntenverlies. Bekijk hier het geannuleerde doelpunt van Klose. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's