Cambuur test Nijholt en is vijf ton rijker

Reacties

Gianluca Nijholt werkt deze week een proefperiode af bij SC Cambuur. De 24-jarige middenvelder is bij het Russische Amkar Perm, waar hij in september 2012 een driejarig contract tekende, op het tweede plan beland.

Cambuur test Nijholt en is vijf ton rijker

Tussen 2007 en 2011 kwam hij uit voor FC Utrecht, en vervolgens nog even op huurbasis voor Almere City FC. Cambuur wil de selectie nog versterken met twee middenvelders, twee buitenspelers en een centrumverdediger.

De Leeuwarders verkochten Martijn van der Laan zondag aan FC Groningen, waar hij een vierjarig contract ondertekende. Cambuur ontvangt ongeveer een half miljoen euro voor de 25-jarige centrumverdediger, die afgelopen seizoen het verdedigingscentrum van de club vormde met de naar FC Utrecht vertrokken Ramon Leeuwin.

Trainer Erwin van de Looi is blij met de komst van Van der Laan: 'Hij wilde zelf erg graag en dat heeft het proces versneld. Martijn kan als linksback en als linker centrale verdediger uit de voeten. In principe zijn we content met onze selectie, maar het is nog lang geen 31 augustus.'

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.