Cambuur strikt Schepers en beloont gewilde Leeuwin

Reacties

Bob Schepers keert terug bij SC Cambuur. Die club huurt de 21-jarige vleugelspeler voor de rest van het seizoen van FC Utrecht.

Cambuur strikt Schepers en beloont gewilde Leeuwin

Technisch directeur Gerald van den Belt van de Leeuwarders laat aan Voetbal International weten dat de transfer op enkele formaliteiten na is afgerond. Het betekent dat Schepers terugkeert bij de club die hij in 2012 verliet voor FC Utrecht.

In anderhalf seizoen in de Domstad speelde Schepers slechts achttien Eredivisieduels, waarvan slechts twee als basisspeler. Schepers is de derde offensieve versterking voor Cambuur deze maand, dat eerder Bartholomew Ogbeche en Elvis Manu al aan zijn selectie toevoegde.

Leeuwin
Daarnaast verlengde Cambuur het contract van aanvoerder Ramon Leeuwin met een jaar tot medio 2015, door de optie in zijn verbintenis te lichten. 'Uit waardering voor de prestaties van Ramon', aldus Van den Belt over de verdediger die in de belangstelling staat van PSV.

Van den Belt ontkent dat Cambuur nog bezig is met de komst van Anco Jansen van De Graafschap. 'Als er geen gekke dingen meer gebeuren, zijn we klaar. Met Paco van Moorsel, Erik Bakker en Paul Mulders hebben we genoeg opties voor de nummer 10-positie.' (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.