Cambuur start zonder topscorer Ogbeche tegen PEC

Reacties

Bartholomew Ogbeche start zaterdag in de wedstrijd bij PEC Zwolle niet in de basis. SC Cambuur-trainer Henk de Jong begint in de punt van de aanval met Martijn Barto, omdat de Nigeriaanse clubtopscorer nog herstellende is van griep.

Cambuur start zonder topscorer Ogbeche tegen PEC

Ogbeche is clubtopscorer van de Friezen met elf doelpunten. Barto staat op zijn beurt op vier treffers.

Mikhail Rosheuvel zal naast de Nigeriaanse spits op de bank plaats nemen. De vleugelaanvaller is ook nog niet volledig hersteld van een griepje. Calvin Mac-Intosch zal de geschorste Vytautas Andriuskevicius vervangen.

Door de 1-0 overwinning van Cambuur op Heracles Almelo zijn de Leeuwarders zo goed als zeker van handhaving. Aan Voetbal International vertelde De Jong deze week dat hij daarom een nieuwe doelstelling heeft. 'Veertig punten halen. Dat zou een clubrecord betekenen.'

De club uit Leeuwarden bezet momenteel de knappe achtste plaats in de Eredivisie met 33 punten. Dat is deels te danken aan de puntenstraf die FC Twente vanwege de financiële wanorde kreeg. Met slechts vijf punten achterstand op nummer zeven SC Heerenveen heeft Cambuur zelfs nog kans op deelname aan de play-offs om een Europa League-ticket.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.