Cambuur maakt haast met komst twee à drie verdedigers

Reacties

SC Cambuur hoopt de selectie deze week nog met twee of drie verdedigers te versterken. Na het vertrek van Etiënne Reijnen is de nood hoog, zo weet ook voorzitter Ype Smid.

Cambuur maakt haast met komst twee à drie verdedigers

'We zijn genoodzaakt door te pakken nu', laat hij weten in gesprek met Voetbal International. 'We hadden het elftal nagenoeg compleet, eigenlijk waren we alleen nog op zoek naar een tweede rechtsback. Door het vertrek van Etiënne (Reijnen, FC Groningen red.) en de blessures van Vytas en Pereira zijn we gedwongen door te pakken.' Calvin Mac-Intosch (foto) haalde op zijn beurt met pijn en moeite het laatste fluitsignaal tegen Feyenoord (0-2).

Smid hoopt niet één, maar meerdere verdedigers te binden. 'In het beste geval zijn dat er twee of drie. Het is natuurlijk moeilijk handelen onder druk. De transfer van Etiënne was zo beklonken; hij had een vaste afkoopsom in zijn contract. Wij zullen moeten schakelen. Ons doel is voor dit weekend de zaken op orde te hebben.'

De suggestie dat er wederom een huurling van Manchester City komt, verwerpt Smid. Martijn van der Laan is wel een serieuze optie. Beide partijen openden eind vorige week al de gesprekken over een mogelijke verhuurperiode. De clubs kwamen er vooralsnog niet uit, maar een deal lijkt slechts een kwestie van tijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.