Cambuur legt nog eens drie nieuwe spelers vast

SC Cambuur-Leeuwarden heeft opnieuw drie nieuwe spelers vastgelegd. De opvallendste naam is Nassir Maachi (foto), die wordt overgenomen van FC Utrecht.

Cambuur legt nog eens drie nieuwe spelers vast

Maachi speelde een sterk seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht. Hij scoorde twaalf keer in 38 wedstrijden en daarmee wekte de 22-jarige aanvaller de interesse van Cambuur. Maachi tekende voor drie seizoenen in Leeuwarden.

De Friese Eerstedivisionist heeft in Robbert te Loeke een nieuwe tweede doelman gevonden. De negentienjarige keeper komt over van de reserves van Werder Bremen. Ook Sandor Fischer maakt de overstap naar Cambuur. De negentienjarige verdediger wordt overgenomen van NAC Breda.

Cambuur is het verder eens met Excelsior over het aanblijven van huurling Rudy Jansen. De 29-jarige verdediger was afgelopen seizoen basisspeler bij Cambuur.

De club uit Leeuwarden denkt de selectie voor het komende seizoen zo goed als rond te hebben. In een eerder stadium werden al Ruud ter Heide (AGOVV), Paul Beekmans (FC Den Bosch), Danny Guijt (RBC Roosendaal), Anco Jansen (FC Zwolle) en Michael Jansen (Feyenoord) vastgelegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen