Cambuur legt improductief Jong PSV over de knie

Reacties

SC Cambuur heeft de aansluiting met de subtop in de Jupiler League gevonden. Jong PSV werd met 0-2 verslagen zaterdagavond.

Cambuur legt improductief Jong PSV over de knie

Al binnen een minuut was het raak in Eindhoven. Na een ongelukkige actie van Suently Alberto werd Sander van de Streek het eindstation van een soepele Cambuur-aanval. Vervolgens kreeg PSV wel kansen, maar viel de gelijkmaker niet.

Halverwege het tweede bedrijf gooide Cambuur het duel in het slot. Nieuwelingen Farshad Noor en Tarik Tissoudali stonden aan de basis van de 0-2. Laatstgenoemde rondde beheerst af met een stiftje en ontdeed het duel zo van de laatste spanning.

Door de zege heeft Cambuur nu 33 punten. Daarmee is Jong PSV in punten geëvenaard. De Brabanders zakken door een slechte serie wel steeds verder af. Het was vanavond het vierde duel op rij waarin niet gewonnen, maar ook niet gescoord, werd. Die serie begon tegen Jong Ajax (1-0 verlies) en kreeg een vervolg tegen MVV Maastricht en FC Den Bosch (twee keer 0-0). Omdat ook vanavond geen Eindhovense goal viel is de ploeg van Pascal Jansen al 387 minuten in de Jupiler League op rij zonder goal.

De man die aan het begin van het seizoen juist zo productief was, werd na een uur naar de kant gehaald. Daardoor kan Sam Lammers zondag wel aansluiten als het eerste elftal van PSV SC Heerenveen ontvangt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.