Cambuur bereikt akkoord over directe komst Lilipaly

Reacties

Stefano Lilipaly verruilt SC Telstar per direct voor SC Cambuur. De Indonesisch international zou zich eigenlijk pas na dit seizoen in Leeuwarden melden.

Cambuur bereikt akkoord over directe komst Lilipaly

De 27-jarige Indonesische international verwierf recent wereldwijde bekendheid vanwege zijn sterke optreden op de AFF Cup. Meerdere Aziatische clubs overwogen Lilipaly deze winter over te nemen, maar tot een concreet voorstel kwam het niet. De middenvelder besloot daarom om na dit seizoen transfervrij naar Cambuur te vertrekken, maar de club uit Friesland heeft nu een akkoord bereikt met Telstar over een directe overgang.

Technisch directeur Gerald van den Belt toonde zich eerder al enthousiast op de clubwebsite. 'We volgen Stefano al langer en kennen zijn kwaliteiten. Het is een moderne middenvelder, die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat. Hij past met zijn karakter en winnaarsmentaliteit bovendien goed bij onze club.'

SC Cambuur versterkte zich eerder al met middenvelder Farshad Noor van Roda JC en aanvaller Tarik Tissoudali van het Franse Le Havre. Beide spelers worden gehuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.