Cambuur aast op primeur: eerste goal bij PSV

Reacties

● Van de vijf voorgaande thuiswedstrijden van PSV tegen SC Cambuur konden de Eindhovenaren alleen vorig seizoen niet te winnen (0-0).

Cambuur aast op primeur: eerste goal bij PSV

● SC Cambuur wist in de Eredivisie nog nooit te scoren op bezoek bij PSV (vijf duels).

● PSV verloor geen enkele van de tien thuis- en uitwedstrijden in de Eredivisie tegen Cambuur (W8, G2).

● PSV bleef sinds het begin van het seizoen 2011/12 in slechts twee Eredivisieduels in eigen huis zonder doelpunt: tegen Feyenoord en Cambuur (beide afgelopen seizoen).

● PSV won negen van de laatste elf Eredivisieduels in het Philips Stadion (V2).

● PSV treft met SC Cambuur voor de derde keer in de laatste vier speelronden een ploeg die voor aanvang van het weekend in de topdrie van de Eredivisie staat.

● In de laatste tachtig Eredivisiewedstrijden die PSV speelde schoot de ploeg minimaal twee keer per duel op doel, behalve in de doelpuntloze thuiswedstrijd tegen SC Cambuur vorig seizoen (1).

● SC Cambuur won de meest recente uitwedstrijd (0-1 bij Heracles), terwijl de ploeg daarvoor achttien uitduels op rij in de Eredivisie niet winnend wist af te sluiten (G8, V10).

● De Friezen waren in acht van de laatste negen uitduels trefzeker, maar scoorden slechts in één wedstrijd meer dan één goal.

● Alleen SC Heerenveen kreeg in de eerste vijf speelronden minder doelpunten tegen (4) dan SC Cambuur (5, samen met Feyenoord en FC Twente).

Bron: Opta Sports

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.