Cambiasso beste oudje, speler ontslagen na seks in dug-out

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Cambiasso beste oudje, speler ontslagen na seks in dug-out

'Esteban Cambiasso zou de prijs voor beste oudje van het seizoen winnen, als die prijs er was.'
• Voormalig Leicester City-aanvaller Kevin Phillips roemt de Argentijn. Volgens Phillips zou de middenvelder (34), die afgelopen zomer overkwam van Internazionale naar Leicester City, veel ervaring meebrengen en zorgen voor rust bij de jongere teamgenoten. In Engeland krijgt de beste jonge speler van het seizoen een prijs, maar de Engelsman vindt dus ook dat er voor de oudere spelers een prijs zou moeten komen. Zelf was Phillips overigens veertig toen hij vorig seizoen bij Leicester belandde en met de club naar de Premier League promoveerde. (Goals on Sunday)

'We hebben het niet in de hand wat spelers doen buiten de lijnen. Helaas had Jay nog het trainingspak aan van de club, dus heeft de club het besluit genomen om hem te ontslaan.'
• Jay Hart is ontslagen bij Clitheroe FC na de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Mossley AFC. De semiprof werd betrapt terwijl hij seks had met een onbekende vrouw in de dug-out. De trainer van Clitherhoe vindt het jammer dat het zo is gelopen maar begrijpt het besluit van de club.

'Voor mij als vrouw is dit allerminst aangenaam. Dit is het niet naleven van fair play-regels én in strijd met de antidiscriminatiewet'
• In België heeft een speler geweigerd de vrouwelijke scheidsrechter Irmgard van Meirvenne een hand te geven. Het voorval vond plaats in de derde provinciale klasse voorafgaand aan een duel tussen FC Daknam en Hamme-Zogge. De onbekende speler van Daknam draaide zijn rug naar de scheids toen zij hem een hand wilde geven. Dit zou hij hebben gedaan uit geloofsovertuiging. Van Meirvenne heeft besloten hier verslag van te doen bij de Belgische voetbalbond. (www.Nieuwsblad.be)

• Het kampioenschap van PSV werd dit weekend uitgebreid gevierd in Eindhoven. Één fan zal het op een gegeven moment wat moeilijk hebben gehad met praten. Tijdens het opruimen werd er namelijk een kunstgebit gevonden.

'Ik ben Fellaini en ik kom voor de kaarten die Eden Hazard heeft klaargelegd.'
• De broer van Marouane Fellaini heeft een grap uitgehaald met José Mourinho. De Belg had kaarten gekregen van Eden Hazard om het duel tussen Chelsea en Manchester United bij te wonen. Deze moest hij ophalen bij de receptie van het spelershotel van Chelsea. De portier van het hotel dacht de speler van Manchester United te herkennen en gaf door aan Mourinho dat Fellaini niet speelde maar kaarten had opgehaald om op de tribune te zitten. Hierop kreeg de Chelsea-manager de schrik van zijn leven: zijn wedstrijdplannen konden dan de prullenbak in. Gelukkig was de Portugees zo scherp om gelijk zijn telefoon erbij te pakken en de broer van de Belg op internet op te zoeken. De twee lijken enorm op elkaar, maar de portier kon ze op de foto wel uit elkaar houden. (The Mirror)

• Tijdens de 4-1 zege van River Plate op Banfield liet Sebastian Driussi zich zien met een schitterend doelpunt. Op aangeven van Fernando Cavenaghi volleerde hij van grote afstand heerlijk raak.

'Hazard hoort bij de drie besten ter wereld.'
• José Mourinho vindt dat de Belgische international een van de beste spelers ter wereld is. De Portugees zei dit na de met 1-0 gewonnen wedstrijd van Chelsea tegen Manchester United. Eden Hazard maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

• Dat Franck Ribéry kan voetballen weet iedereen, maar hij is niet de enige in de familie. Zijn negentienjarige broertje Steven Ribéry speelt bij de reserves van Bayern München, die worden getraind door Erik ten Hag. De Fransman scoorde met een prachtige omhaal de 2-0 tegen VfR Garching.

José Mourinho wil niet te hard vooruitlopen op het aanstaande kampioenschap van Chelsea. The Blues wonnen zaterdag met 1-0 van Manchester United. Door de overwinning kwam het kampioenschap een stuk dichterbij, maar de Portugees vindt het onzin om dat nu al te vieren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.