Cabral verwacht aanbiedingen: 'Doe het niet verkeerd'

Reacties

Jerson Cabral heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen speelt. De buitenspeler is de tweede seizoenshelft opgeleefd bij FC Twente en scoorde vijf keer in zijn laatste tien duels. 'Als ik het vergelijk met de voorgaande twee jaren, zien jullie nu wel de beste Cabral', aldus de Rotterdammer.

Cabral verwacht aanbiedingen: 'Doe het niet verkeerd'

De 25-jarige Cabral beschikt bij Twente over een aflopend contract. De Tukkers moeten bovendien het besluit van de KNVB over de toekomst van de club op 9 mei afwachten. 'Tot die tijd weet ik het ook niet wat Twente en mij betreft', vertelt Cabral aan de NOS. 'Maar als er goede voorwaarden tegenover staan, zou het geen teleurstelling zijn om hier ook volgend jaar te spelen.'

De aanvaller van de Enschedeërs onderstreepte in het duel met De Graafschap (1-1) met een fraaie afstandstreffer zijn goede vorm. 'Ik ben transfervrij en doe het niet verkeerd. Dus ik zou het wel apart vinden als er geen aanbiedingen komen van clubs', bekent Cabral. 'Maar ik ben nog niet benaderd', voegt hij toe.

Na periodes bij Feyenoord, ADO Den Haag, Willem II en FC Twente staat Cabral open voor een avontuur over de grens. 'Elke speler droomt van het buitenland, maar het moet wel kloppen. Ik ga niet zomaar naar de eerste de beste club die zich meldt', legt hij uit.

Woensdagavond speelt Cabral met Twente een thuisduel met Excelsior (aftrap 20.45 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.