Cabral op laatste details na rond met Bastia

Reacties

Jerson Cabral vervolgt zijn carrière zo goed als zeker in de Ligue 1. SC Bastia, de nummer tien van vorig seizoen, verwacht de komst van de transfervrije aanvaller op korte termijn af te ronden.

Cabral op laatste details na rond met Bastia

'De kans is heel groot dat hij naar Bastia gaat. Het gaat nog om wat laatste details', bevestigt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg in gesprek met Voetbal International. Eerder sprak de agent ook met onder meer het Belgische Lokeren over een transfer van Cabral, die nu dus voor een overstap naar Frankrijk kiest.

De 25-jarige Cabral maakte zijn debuut als prof bij Feyenoord. Na een spectaculair begin in De Kuip ging het snel bergafwaarts met de aanvaller, die in 2012 koos voor een transfer naar FC Twente. Na een matig eerste jaar werd hij verhuurd aan achtereenvolgens ADO Den Haag en Willem II.

Veel succes leverde dat niet op, maar het afgelopen seizoen leefde Cabral onder trainer René Hake helemaal op bij Twente en was de linkspoot in 24 wedstrijden goed voor zes goals en vijf assists in de Eredivisie. Dat leverde hem veel belangstelling op van clubs uit het buitenland. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.