'BVB moet opnieuw last-minute puzzelen in de defensie'

Reacties

De basisploeg van Borussia Dortmund is woensdagavond in elk geval op één positie gewijzigd: Nico Schlotterbeck is geschorst voor de Champions League-wedstrijd tegen PSV, hij zal door Mats Hummels vervangen worden. Het laatste nieuws: Julian Ryerson lijkt het niet te gaan halen.

'BVB moet opnieuw last-minute puzzelen in de defensie'
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 0
PSV
PSV

Trainer Edin Terzic wilde de beide wijzigingen nog niet bevestigen, maar zei op de persconferentie wel dat Hummels een 'goede kans' had op een basisplaats. Daarmee volgt de routinier (35) een opmerkelijke trend: in de Bundesliga komt hij er amper aan te pas, in de Champions League is hij er tot nu toe altijd bij geweest. In de heenwedstrijd verving Hummels Niklas Süle, die last-minute moest afhaken met een blessure.

Het lijkt er nu dus op dat Dortmund opnieuw op het laatste moment moet wisselen, want Ryerson miste dinsdag de afsluitende training vanwege een huidontsteking. Woensdagochtend meldt Sky Deutschland dat de 26-jarige rechtsback er niet bij is tegen PSV, Marius Wolf zou hem vervangen. In alle vermoedelijke opstellingen is overigens plaats voor Ian Maatsen en Donyell Malen.

Vermoedelijke opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Wolf, Süle, Hummels, Maatsen; Can, Sabitzer, Brandt; Malen, Füllkrug, Sancho.

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer PSV
Meer over PSV
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer M. Hummels
Meer over M. Hummels
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.