Butragueño in Utrecht tegen Davids en De Boer

Reacties

Stadion Galgenwaard is op zaterdag 2 mei het toneel voor menig voetbalgrootheid. Ook Emilio Butragueño en Michel geven acte de présence in de Laureus Charity Match.

Butragueño in Utrecht tegen Davids en De Boer

Bekend was al wie er bij de Laureus All Stars hun opwachting zouden maken, maar nu weten onder anderen Clarence Seedorf, Edgar Davids, Edwin van der Sar welke legenden van Real Madrid ze op zaterdag 2 mei in Stadion Galgenwaard tegenover zich krijgen.

Coach José Camacho heeft in Utrecht de beschikking over onder anderen drie vermaarde oud-spitsen van Real Madrid: Emilio Butragueño, Ivan Zamorano en Fernando Morientes. Daarnaast maken de Franse oud-internationals Claude Makélélé en Christian Karembeu hun opwachting bij de helden van De Koninklijke, naast de Spanjaard Michel.

De Laureus Charity Match is een initiatief van Laureus Nederland, een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de achterstandspositie op sociaal en maatschappelijk vlak van kinderen en jongeren.

Seedorf (bestuurslid) en Van der Sar (ambassadeur) zijn beiden verbonden aan de stichting, waarvan prins Pieter-Christaan van Oranje de voorzitter is. De opbrengst van de benefietwedstrijd komt ten goede aan projecten in Nederland. Toegangskaarten zijn te bestellen op www.laureus.nl.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.