Busquets twijfelgeval voor Ajax, Xavi krijgt rust

Reacties

Barcelona moet het tijdens de Champions League-wedstrijd van dinsdagavond mogelijk stellen zonder Sergio Busquets. Aanvoerder Xavi en de Braziliaan Adriano zijn sowieso niet van de partij.

Busquets twijfelgeval voor Ajax, Xavi krijgt rust

Xavi krijgt volgens AS rust van trainer Luis Enrique, terwijl Adriano niet volledig hersteld is van een dijbeenblessure. De Braziliaan miste ook het competitieduel van zaterdag met Eibar (3-0 overwinning) vanwege de kwetsuur.

Luis Enrique ruimt wel een plaats in voor Busquets, al moet in de komende dagen duidelijk worden of de Spaanse middenvelder wel of niet inzetbaar is. 'In principe kan hij spelen, maar dat gaan we morgen pas bepalen', zei Luis Enrique tijdens de persconferentie.

De coach van Barcelona kan ook geen beroep doen op de voormalige Ajax-spelers Thomas Vermaelen en Luis Suarez. Vermaelen kampt met hamstringklachten en wacht nog altijd op zijn eerste wedstrijd in het shirt van de Catalanen. Het verhaal van Suarez is bekend. De grillige aanvaller mag zaterdag voor het eerst in actie komen sinds het bijtincident van afgelopen zomer.



Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.