Bundesliga-topscorer Kiessling verlengt bij Leverkusen

Stefan Kiessling vertrekt voorlopig nog niet bij Bayer Leverkusen. De spits heeft zijn handtekening onder een nieuw contract gezet, dat hem tot medio 2017 bij de club houdt. Zijn vorige verbintenis liep tot halverwege 2015.

Bundesliga-topscorer Kiessling verlengt bij Leverkusen

De 29-jarige Kiessling is al sinds 2006 een vaste waarde bij Leverkusen. Afgelopen seizoen was hij met 25 doelpunten in 34 duels topscorer van de Bundesliga. Sportief directeur Rudi Völler liet in een eerder stadium al weten dat de Duitser niet te koop was, waarop er nieuwe contractonderhandelingen werden gestart.

In het voorjaar informeerde Fiorentina al naar de diensten van Kiessling, maar de speler zelf wuifde een Italiaans avontuur weg. Mede doordat André Schürrle deze zomer de overstap maakte naar Chelsea, wilde Leverkusen Kiessling niet meer kwijt.

Waar Kiessling in de Bundesliga een vaste waarde is bij Leverkusen, wil het nog niet vlotten bij het nationale team van Duitsland. De concurrentie in de voorste linie van Die Mannschaft is moordend. 'Maar als hij opnieuw zo'n goed seizoen speelt, dan kan de bondscoach (Joachim Löw, red.) niet meer om hem heen', stelde Völler.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen